Hur rensar jag min bokföring?

Det går inte att radera och rensa din bokföring som är gjort i Bokio. Verifikat som tas bort i Bokio raderas inte, utan annulleras och ligger kvar som inaktiva för att man ska kunna följa hela ledet i din bokföring.

Har du skapat ett företag där du har testat att bokföra och använda våra olika funktioner men nu vill börja bokföra på riktigt? Då rekommenderar vi att du skapar ett helt nytt företag. Klicka på företagsnamnet längst upp till vänster bredvid huvudmenyn och välj sedan Skapa nytt företag.

Lägg till företag

Observera att din prisplan (och Bokio Företagskonto) är knutet till ett företag i Bokio, och inte till ditt medlemskap. Om du skapar ett nytt företag krävs det en ny prisplan och ny ansökan om företagskonto.

Vill du radera ett företag gör du detta genom Inställningar → Ditt konto, där kan du välja att Lämna företag eller Ta bort företag. För att ta bort ett företag måste du vara ägare av företaget i Bokio, samt den enda användaren kopplad till företaget.

Läs mer